Om Sælid Bygg AS

Om oss

60 år med nøkkelferdige hytter i Valdres-regionen

Sælid Bygg AS er selskap med over 60 års byggmestervirksomhet basert på hus- og hyttebygging i Valdres. 

Siden oppstarten av Per Sælid AS i 1955, har vi tilegnet oss kunnskap og erfaring om planlegging, prosjektering og oppføring av bygninger i Valdres gjennom 3 generasjoner og ulike bedrifter, kokt ned i dagens virksomhet ledet av 4. generasjon Per Øyvind Sælid.

Sælid Bygg AS er en moderne aktør innen rehabilitering og oppføring av hus og hytter i hele regionen, og våre viktigste verdier er kvalitet og gjennomføringsevne i kombinasjon med tett samarbeid med tiltakshavere og våre kunder. Bedriftens ansatte er alle faglærte tømrere og samtlige innehar høy faglig kompetanse. Vi påtar oss alle typer mur-, tømrer og betongarbeider, og bruker kun underentreprenører med lang fartstid i bransjen, som vi er trygge på at vil levere kvalitet og service i alle ledd – hver eneste gang. 

Vi har tro på samarbeidet mellom byggmester og byggherre, og etterstreber dette hver dag, ved å alltid holde våre kunder informert om fremdrift og resultat.

Vårt nedslagsfelt er i hovedsak destinasjonene Aurdalsåsen/Danebu, Vaset og Beitostølen, men vi påtar oss mer enn gjerne oppdrag i andre steder av distriktet som for eksempel Tisleidalen/Hervasstølen, Syndin og Javnlia.

Ta kontakt, så svarer vi din henvendelse uansett størrelse og omfang.

Totalentreprenør

Sælid Bygg AS fungerer best som totalentreprenør der vi har det fulle og hele ansvar for hele byggeprosjektet. Største delen av våre oppdrag er totalentrepriser der vi påtar oss ansvaret for koordinering, oppfølging og kvalitetssikring av underentreprenører samt sørge for riktig fremdrift og god økonomi.

Du får kun en person å forholde deg til, og vårt mål er at prosessen skal gå smertefritt. Det er tross alt dere som skal benytte dere av våre leveranser etter at prosjektet er ferdigstilt!

Samarbeidspartnere

Bedriften teller i dag 8 faglærte tømrere og 1 lærling.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedørende noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.
mesterlogo_ub
Ansvarsrett_logo_rgb_liten
bvn